Публикувана от Tanya Doycheva на 05 Януари 2013
Необходими продукти 2 пилешки филета 1 топено сирене "Роса" (натурално) 80 гр. пастет от черни маслини 1 яйце за паниране галета за поръсване 4/5 картофа за гарнитура олио за пържене | |
Филетата разрязваме от едната страна по дължина, за да стане като джоб и леко ги посоляваме. Намазваме ги с топеното сирене, като се стараем максимално да го надробим. Слагаме по същия начин и маслиновия пастет. Затваряме филетата, панираме ги в яйцето и ги запечатваме с галетата. Пържим в добре нагрято олио за около 10/15 минути или до готовност. Картофите за гарнитурата нарязваме на филийки, като можем и тях да панираме леко, а след това ги пържим в олио. |