Публикувана от Марина Голева на 03 Декември 2012
Необходими продукти 100 гр. орехи 100 гр. шпеков салам 5 бр. печени зелени чушки (може и пикантни чушки рибки) 1-2 скилидки чесън майонеза сол и черен пипер керевиз | |
В загрят сух тиган запечете орехите. Натрошете ги още докато са топли. Накълцайте на ситни кубчета шпековия салам и чушките. Ако имате налични леко пикантни печени чушки (рибки) използвайте тях. Така дипът ще стане по-пикантен. В купа смесете нарязаните продукти. Нарежете на ситно керевиза и го прибавете. Към цялата смес сложете майонезата, щипка сол, черен пипер и смачкания чесън. Разбъркайте добре. Този вид дип може да се използва както за разядка, така и като допълнение към някоя салата или за гарнитура. Добър апетит ! Готвенето като страст и въображение... https://magecreations.blogspot.com |