Публикувана от Нина Райчева на 29 Март 2012
Необходими продукти пилешко филе около 600 г 3 картофа 3 моркова 1/3 пакет замразени броколи 1 ч.ч. замразен грах 1 кофичка майонеза сол черен пипер червен пипер розмарин 1 ч.ч. бира зехтин пилешки бульон | |
Филето се нарязва на хапки и се запържва в малко зехтин колкото леко да се зачерви, но не до пълна готовност. Овкусява се със сол и черен пипер. Картофите и морковите са нарязват на не много едри парчета и се поставят в йенски съд заедно с броколите и замразения грах. Поръсват се с малко сол, черен пипер, червен пипер и розмарин. Върху зеленчуците се нарежда пилешкото месо. Налива се бирата и малко бульон. Отгоре всичко се маже обилно с майонеза. Ястието се пече около 30 - 40 минути и се поднася топло. |