Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешка каша

Пилешка каша

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 пиле
2 глави лук
1 червена чушка
2 с.л. доматено пюре
1 ч.л. сол
2 ч.л. червен пипер
чубрица
4 с.л. брашно

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Пилето се нарязва и се задушава. След това се добавят ситно нарязаните лук, чушка, червен пипер, сол, доматено пюре. Вари се 10 - 15 минути и се добавя вода в желано количество. След като заври се прави каша от брашното с малко вода и се прибавя , за да се сгъсти ястието. Накрая се подправя с чубрицата.


Продукти: пилешко месо, лук, чушки, доматено пюре, сол, червен пипер, чубрица, брашно

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Пилешка каша


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама