Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле с ориз на фурна

Пиле с ориз на фурна

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 пиле
1 връзка зелен лук
2 ч.ч. ориз
сол
олио
черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Пилето се сварява в тенджера под налягане. Лукът се реже едро и се задушава в олио и вода, добавят се оризът, 6 ч.ч. пилешки бульон, сол и черен пипер. Оризът не трябва да е сварен напълно, маха се от котлона и се сипва в тава, върху него се подрежда пилешкото месо и се слага да се пече на 200 - 250 градуса във фурна.


Продукти: пиле, пилешко месо, зелен лук, ориз, сол, олио, черен пипер

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Пиле с ориз на фурна


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама