Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Пeчен на скара черноморски паламуд

Пeчен на скара черноморски паламуд

Разпечатай

от готварската книга на Владимир Петровски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

черноморски паламуд
смлян черен пипер
по-едра морска сол
соев сос на вкус
горчица - 1 супена лъжица мека горчица
сладък червен пипер - 1 супена лъжица
олио - 2 супени лъжици
чесън на прах на вкус
лимонов сок на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пeчен на скара черноморски паламуд

Мариноваме нарязания паламуд в смлян черен пипер, морска сол, лимонов сок на вкус. Престоява така 15-20 минути. Потапяме рибата в смес от соевия сос, червения пипер и чесън на прах и оставяме за още 15-20 минути като преобръщаме парчетата, за да поемат по равномерно от маринатата. Печем на предварително загрята скара, намазана с 3 супени лъжици олио. Преди консумация отцеждаме парчетата риба и сервираме със салата според сезона и питие по избор.


Продукти: черноморски паламуд, черен пипер, морска сол, соев сос, горчица, червен пипер, олио, чесън на прах, лимонов сок

Тагове: Рецепти за Никулден

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Паламуд с домати на фурна
Пържен паламуд

Последни статии

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Авокадото се култивира за първи път в Южно Мексико преди около 10 000 години. В началото на 1900 г., авокадото често се е наричало "алигаторна круша". Най-известното предястие, приготвено от авокадо е гуакамоле.
още »

От къде произлиза кебапът

От къде произлиза кебапът

Историята на кебапа датира още в далечните записи на азиатска и африканска кухня.
още »

Как да подберем най-подходящото меню за гости

Как да подберем най-подходящото меню за гости

Ако сте решили да разпуснете с приятели и да се позабавлявате в домашна обстановка, съветите, които ще намерите тук, са точно за вас. Дори да организирате събиране, в което фокусът не е насочен към храната, менюто все пак не трябва да остава на заден план, а да бъде правилно подбрано.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Пeчен на скара черноморски паламуд


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди





реклама