Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със заешко месо » рецепта Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър

Снимки на ястието

Още рецепти за Ястия със заешко месо

Рецепта за Задушен заек с бяло вино Задушен заек с бяло вино

Рецепта за Заек с вино Заек с вино

Рецепта за Великденски заек Великденски заек

Рецепта за Заешко месо с грах Заешко месо с грах

Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър

Разпечатай

от готварската книга на Ваня Георгиева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

заешко месо (към килограм)
2 тиквички
3 яйца
2 домата
катък
чесън
копър

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява. След като изстине се панира, като първо се потапя в разбитите яйца с малко черен пипер и после в готовата суха панировка. Тиквичките са запържени и навити на рулца. Плънката за тях е домашен катък със сирене, счукан чесън и ситно нарязан копър.


Продукти: заешко месо, тиквички, яйца, домати, катък, чесън, копър

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Заек в плик
Заек капама
Заек плакия
Заек по селски
Заек с картофи

Последни статии

Кухнята на Латинска Америка – интересна и вълнуваща

Кухнята на Латинска Америка – интересна и вълнуваща

Кухнята на Латинска Америка е пъстра смес, както от местни традиции, така и от чуждестранни рецепти, докоснали се до латиноамериканската култура, благодарение на европейските преселници. В различните страни, именно това влияние се усеща в различни степени – от приготвянето на блюдата до поднасянето им на трапезата.
още »

Как да станете най-добрият млад готвач

Как да станете най-добрият млад готвач

S.Pellegrino обяви третото издание на международния си конкурс за изгряващи кулинарни таланти от цял свят, вече с по-широка селекция и удължена продължителност.
още »

Какво не знаем за яйцата

Какво не знаем за яйцата

Знаете ли, че яйцето е обявено за един от най- универсалните продукти. То се приема самостоятелно, сварено или сурово, може да участва в закуската, салатата, супата, основното и десерта.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама