Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран кашкавал
Паниран кашкавал
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г кашкавал
2 яйца
4 с.л. брашно
олио
Избираме твърд кашкавал или оставяме кашкавала 30 минути във фризер или камера на хладилник, за да се стегне и да не се разтича при пърженето.
Кашкавалът се реже на парчета с дебелина около 1 см. Потапя се в чаша със студена вода, след това в брашно и накрая в разбитите яйца.
Парчетата се пържат в предварително загрято олио до златисто от двете страни.
Панираният кашквал може да се поднесе като ордьовър и като основно ястие.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти
Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Скоро приготвих паниран кашкавал, но оформих като топчета. Много вкусно!
Чудесен ордьовър!
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран кашкавал
От форум:
От друг сайт:
Шери Курт