Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран кашкавал

Паниран кашкавал

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia .bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 г кашкавал
2 яйца
4 с.л. брашно
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран кашкавал

Избираме твърд кашкавал или оставяме кашкавала 30 минути във фризер или камера на хладилник, за да се стегне и да не се разтича при пърженето.

Кашкавалът се реже на парчета с  дебелина около 1 см. Потапя се в чаша със студена вода, след това в брашно и накрая в разбитите яйца.

Парчетата се пържат в предварително загрято олио до златисто от двете страни.

Панираният кашквал може да се поднесе като ордьовър и като основно ястие.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (3)


Аватар16 Юни 2012
Шери Курт
Вкусно!
Аватар25 Септември 2011
Илияна Димова
Скоро приготвих паниран кашкавал, но оформих като топчета. Много вкусно!
Аватар21 Септември 2011
Илияна Димова
Чудесен ордьовър!



Ако желаете, може да сложите линк към Паниран кашкавал


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди