Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Пандишпанов блат за торта

Пандишпанов блат за торта

Разпечатай

от готварската книга на Елена Пенчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за един блат:
4 яйца
4 с.л. захар
4 с.л. брашно
1/2 ч.л. бакпулвер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Отделяте белтъците от жълтъците. Разбивате с миксер белтъците на сняг заедно със захарта. След това добавяте и жълтъците един по един. Смесвате бакпулвера и брашното и ги прибавяте към сместа, като бъркате с дървена лъжица. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна, като е хубаво да покриете тортената форма с хартия за печене.


Продукти: яйца, захар, брашно, бакпулвер

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Ако желаете, може да сложите връзка към Пандишпанов блат за торта


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама