Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Пандишпанов блат за торта

Пандишпанов блат за торта

Разпечатай

от готварската книга на Елена Пенчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за един блат:
4 яйца
4 с.л. захар
4 с.л. брашно
1/2 ч.л. бакпулвер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Отделяте белтъците от жълтъците. Разбивате с миксер белтъците на сняг заедно със захарта. След това добавяте и жълтъците един по един. Смесвате бакпулвера и брашното и ги прибавяте към сместа, като бъркате с дървена лъжица. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна, като е хубаво да покриете тортената форма с хартия за печене.


Продукти: яйца, захар, брашно, бакпулвер

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Какво не знаем за яйцата

Какво не знаем за яйцата

Знаете ли, че яйцето е обявено за един от най- универсалните продукти. То се приема самостоятелно, сварено или сурово, може да участва в закуската, салатата, супата, основното и десерта.
още »

Любимите храни на зодия Везни

Любимите храни на зодия Везни

Представителите на зодия Везни са едни от най-здраво стъпилите хора от всички зодиакални знаци. Те са истински любители на храната, но това което най-много ги впечатлява е цялото суетене около приготвянето й.
още »

Как трябва да се хранят жените според възрастта си

Как трябва да се хранят жените според възрастта си

Балансираното хранене гарантира не само добро самочувствие, но също така пряко влияе на здравето, външния вид и работоспособността.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Пандишпанов блат за торта


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама