Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Обикновена бисквитена торта

Обикновена бисквитена торта

Разпечатай

от готварската книга на Десислава Трифонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

3 кутии обикновени бисквити
1 опаковка нишесте по ваш избор
700 мл. прясно мляко за разтваряне на нишестето + 100 мл. за потапяне на бисквитите
1 опаковка шоколадови пръчици
5 с.л. захар

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Разтворете нишестето, прибавете прясното мляко, подсладено със захарта да кипне и направете крема. Започнете да редите тортата в правоълълна тава, като на дъното полеете малко крем, след това ред бисквити, ред крем... Най-отгоре полейте обилно с останалия крем и поръсете с шоколадовите пръчици. Аз поръсих и с малко шоколад. Оставете тортата да престои шест часа преди да сервирате.


Продукти: бисквити, нишесте, прясно мляко, шоколадови пръчици, захар

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Обикновена бисквитена торта


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама