Начало » Супи » Рецепти за Зеленчукови супи » рецепта Картофена крем супа

Картофена крем супа

Разпечатай

от готварската книга на Анелия Терзиева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

7-8 картофа
1 морков
сол
чубрица
черен пипер
магданоз
2 суп.лъжици кисело мляко
30 гр.масло
заквасена сметана
крутони за гарниране

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Сваряваме картофите и моркова и ги пасираме докато са горещи. Връщаме ги на котлона във водата, в която са врели. Добавяме подправките, киселото мялко и магданоза. Разбъркваме добре и оставяме да ври за около 10 мин. Сваляме от котлона и добавяме маслото. При сервиране слагаме върху всяка порция лъжица заквасена сметана. Може да поднесем с крутони.


Продукти: картофи, моркови, сол, чубрица, черен пипер, магданоз, кисело мляко, краве масло, заквасена сметана, крутони

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Картофена крем супа


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама