Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета » рецепта Кайзер от свинско бонфиле /малки рибици/

Кайзер от свинско бонфиле /малки рибици/

Разпечатай

от готварската книга на Radka Petrova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 бонфилета
ситна сол
червен пипер
черен пипер
чубрица

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Засипваме бонфилетата със ситна сил и престояват така 24 часа, след това се отърсват от солта и се отупват с подправките /като количеството е по желание/. Оставяме бонфилетата на високо и проветриво място, за да се изсушат.


Продукти: свинско бонфиле, свинско месо, сол, червен пипер, черен пипер, чубрица

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Ако желаете, може да сложите връзка към Кайзер от свинско бонфиле /малки рибици/


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я



реклама