Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Добруджанки

Добруджанки

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 ч.ч. кисело мляко
1 лъжичка сода
1 ч.ч. натрошено сирене
2 ч.ч. пресято брашно
масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Всичко се омесва хубаво с вилица. Правят се топчета, които се редят в добре намазнена тавичка, като отгоре се слага бучка масло. Пече се в предварително загрята фурна около 25-30 мин.


Продукти: кисело мляко, сода, сирене, брашно, краве масло

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Мазнините - Защо не трябва да ги отписваме изцяло

Мазнините - Защо не трябва да ги отписваме изцяло

Специалисти като д-р Огнян Пелов са на мнение, че мазнините в никакъв случай не са „злодеите“, за които всеки ги смята, като според д-р Пелов мазнините не покачват нивата на холестерол в кръвта, нито пък отключват пътя към надебеляването.
още »

Папая

Папая

Папая е считана от мнозина за един от най-добрите плодове, които могат да се консумират.
още »

Варна стана домакин на Академия `ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ`

Варна стана домакин на Академия `ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ`

Следващите курсове ще се проведат в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Всеки, който желае да участва в Академията има възможност свободно да се регистрира за участие в предстоящите курсове.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар18 Декември 2017
tony marinov
Сложих им отгоре сусам, за да станат още по вкусни. Стават бързо и лесно. За закуска са супер!
Любимите закуски на нашето семейство



Ако желаете, може да сложите връзка към Добруджанки


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама