Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Бърза шоколадова торта

Бърза шоколадова торта

Разпечатай

от готварската книга на Даниела Иванова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

4 яйца
1 ч.ч захар
1 бакпулвер
1 ч.ч брашно
какао
готов шоколадов крем за торта
250 мл прясно мляко
80 гр масло
сладко от ягоди

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Бърза шоколадова торта

Най напред приготвяме крема по указанията на опаковката, за което са ни необходими прясното мляко и маслото и оставяме крема да престои около час в хладилник. През това време приготвяме блатовете от яйцата, захарта, бакпулвера и брашното. Получената смес разделяме на две равни части, като към едната добавяме една суп.лъж. какао. Изпичаме блатовете. След това с подходяща купичка изрязваме кръгове в средата на всеки блат и разменяме парчетата, така че да се получи шахматно оцветяване на тортата. След това намазваме единия блат с част от крема и обилно количество сладко от ягоди. Поставяме следващия блат и отново намазваме тортата с шоколадовия крем.


Продукти: яйца, захар, бакпулвер, брашно, какао, шоколадов крем, прясно мляко, краве масло, сладко от ягоди

Тагове: Бързи рецепти

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Подобни рецепти

Шоколадова торта
Шоколадова Новогодишна торта

Последни статии

 Жаждата за кафе означава недостиг на сол и желязо в тялото

Жаждата за кафе означава недостиг на сол и желязо в тялото

Диетологът Шон Уилкинсън твърди, че желанието за някаква храна в повечето случаи показва, че се нуждаем от отделни минерали или хранителни вещества.
още »

Отслабваме с краве сирене половин час преди лягане

Отслабваме с краве сирене половин час преди лягане

Британски изследователи са доказали, че консумацията на определена храна преди лягане може да стимулира метаболизма.
още »

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Гуакамоле - най-известното предястие, приготвено от авокадо

Авокадото се култивира за първи път в Южно Мексико преди около 10 000 години. В началото на 1900 г., авокадото често се е наричало "алигаторна круша". Най-известното предястие, приготвено от авокадо е гуакамоле.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите връзка към Бърза шоколадова торта


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди





реклама