Домашен крем
Млякото се затопля с чашата захар на слаб огън. В купа се разбиват яйцата с малко вода...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Млякото се затопля с чашата захар на слаб огън. В купа се разбиват яйцата с малко вода...
Взимаме си една малка кисела зелка. Нарязваме зелката на две половина и после пак през средата, за да ни е по лесно да си я режем след това. Режем киселото зеле...
Почистените картофи, моркови и лук се сваряват до омекване. Пасират се до еднородна смес...
Почистената тиква, измиваме и нарязваме на малки кубчета. Слагаме в тенджерка. Прибавяме кафява захар...
Измиваме праза, почистваме и нарязваме на ситно. Морковът белим и също нарязваме на ситно...
Измиваме добре пилешките бутчета, слагаме ги в тенджера и заливаме с топла вода...
Цвеклото измиваме добре, белим и отново измиваме. Нарязваме на малки кубчета. Белим лука...
Киноата ( 3 с.л. ) измиваме, заливаме с вода и сваряваме. Когато е готова, отцеждаме от водата...
Сваряваме макароните в голяма тенджера на котлона. След завиране на водата ги варим за около 10 мин...
Много добре изчистваме и измиваме ягодите - 3 кг. В буркани сипваме по 4 равни супени лъжици захар...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | напред »
реклама
реклама