задушаване
Публикувано от: Добринка Петкова | Коментари (0) | Рейтинг 679 | Снимки (5)
Тагове:
пилешко филе, пилешко месо, лук, гъби, домати, чушки, бяло вино, дафинов лист, червен пипер, мащерка, риган, чубрица, сол
Нарежете лука на полумесеци и го запържете. Прибавете нарязаното на кубчета месо и гъбите на филийки...
рецепта »
Публикувано от: Добринка Петкова | Коментари (3) | Рейтинг 607 | Снимки (2)
Тагове:
свинско месо, картофи, сушеница, лук, моркови, домати, сирене, маслини, топено сирене, червено вино, червен пипер, подправка за свинско, магданоз
Запържете месото, добавете нарязания на полумесеци лук и на колелца моркови. Прибавете и картофите, доматите...
рецепта »
Публикувано от: Илияна Димова | Коментари (0) | Рейтинг 610 | Снимки (2)
Тагове:
патладжан, лук, ориз, магданоз, черен пипер, лют червен пипер, сминдух, сол, олио
Белим патладжаните и нарязваме на кубчета. Посоляваме и заливаме с вода да се отдели горчивият сок...
рецепта »
Публикувано от: Radka Petrova | Коментари (0) | Рейтинг 613 | Снимки (1)
Тагове:
краве масло, олио, лук, доматено пюре, сърца, гъби, черен пипер, сол, подправка за скара
В маслото /олио/ задушаваме лука, поставяме доматеното пюре, разредено с малко вода...
рецепта »
Публикувано от: Анелия Терзиева | Коментари (2) | Рейтинг 754 | Снимки (5)
Тагове:
ориз, чушки, моркови, зеленчуков бульон, сол, черен пипер
рецепта »
Публикувано от: Nikolai Lukov | Коментари (1) | Рейтинг 556 | Снимки (3)
Тагове:
спагети, лук, заквасена сметана, топено сирене, пилешко месо, гъби
Спагетите се сваряват. В отделна тенджера се задушават във вода и съвсем малко мазнина и ситно нарязаният лук...
рецепта »
Публикувано от: Живка Андонова | Коментари (0) | Рейтинг 658 | Снимки (1)
Тагове:
гъби, печурки, лук, червен пипер, сол, олио, джоджен
Гъбите се нарязват и се слагат в тенджера с малко олио и вода да се задушават, прибавя се и едро нарязания лук...
рецепта »
Публикувано от: Живка Андонова | Коментари (0) | Рейтинг 561 | Снимки (1)
Тагове:
пилешки дробчета, кисели домати, моркови, лук, картофи, червен пипер, сол, олио, сух джоджен
Пилешките дробчета се сваряват във вода като се изпенват добре. Отцеждат се. Лукът се нарязва едро и се задушава във вода и олио...
рецепта »
Публикувано от: Нина Райчева | Коментари (0) | Рейтинг 658 | Снимки (2)
Тагове:
булгур, лук, моркови, царевица, пилешко бутче, пилешко месо, сол, куркума, зелен лук, магданоз, олио
В съвсем малко олио и вода задушаваме нарязаните на ситно лук и морков...
рецепта »
Публикувано от: Radka Petrova | Коментари (0) | Рейтинг 662 | Снимки (1)
Тагове:
картофи, краве масло, зеленчукова пикантина, шарена сол, самардала
Добре измитите картофи не ги белим, а ги надупчваме с вилица. Поставяме ги в чиния и в микровълновата фурна...
рецепта »
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | напред »