Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Сач

Сач

Разпечатай

от готварската книга на Милена Антонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2-3 кг. месо (различно) - пилешко филе, карначета, свински пържоли, свинско месо, нарязано на парчета
0.5 кг гъби
0.5 кг чушки - червени и зелени
2-3 моркова
0.5 кг лук
2-3 домата
100 гр. кашкавал
чубрица
подправки
1 ч.ч. бяло вино

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Сач

Нарязаното на кубчета месо и пържолите се изпържват. Загрявате сача и ги слагате вътре на слаб огън. След като се получи златистият загар и след като сте опитали няколко парчета, за да видите дали са готови, може да сложите лука и чушките, доматите, гъбите, морковите, нарязани на кръгчета. Всичко това се изпържва в сача, прибавят се и подправките и 1 чаша бяло вино. Накрая събирате всичко и най-отгоре се поръсва с кашкавал и се слага в поставката и се сервира. БОН АПЕТИ !!! ДА ВИ Е СЛАДКО!!!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар12 Декември 2011
Татяна Караджова
е това е най-питателното ястие за зимния сезон, хем е оригинално, хем насища гладни гости



Ако желаете, може да сложите линк към Сач


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама