Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Друсан кебап

Друсан кебап

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia .bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 г обезкостено свинско месо
8 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Друсан кебап

Месото се измива и нарязва на ситни късчета. Слага се в тенджера с олиото и се налива 1/2 ч.ч. вода. Вари се на силен огън. Бърка се, за да не загори, докато започне да се зачервява. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, като бъркаме.

Накрая добавяме солта. Пържим, докато се зачерви лука.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (4)


Аватар25 Декември 2018
Niki Zhelyazkova
И аз така го правя и е от любимите ни ястия! Става невероятно вкусно ястие! Аз го слагам в тенджерата под налягане с бира, и след 10 минути отваря и добавям много лук. Отново затварям и за не повече от 4 минути е готово!
Аватар02 Декември 2012
Красимира Крумова
Мммм вкусно, апетитни и като "Диана Димитрова" - "Класика" ! Браво!!!
Аватар02 Декември 2012
Диана Димитрова
Класика!
Аватар19 Септември 2011
Илияна Димова
Чудесно ястие, лесно за приготвяне!



Ако желаете, може да сложите линк към Друсан кебап


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама