Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Печено пиле в плик с гъби, моркови и топено сирене

Печено пиле в плик с гъби, моркови и топено сирене

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Константинова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 охладено пиле
300-400 гъби печурки
2-3 моркова
1 кубче зеленчуков бульон
1 пакетче топено сирене
сол
соев сос
плик за печене

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Печено пиле в плик с гъби, моркови и топено сирене

Измийте пилето и го сложете в плика за печене. Прибавете измитите и нарязани гъби и моркови /гъбите ако са дребни, може да се сложат и цели/. Добавете кубчето бульон, сол, поръсете обилно със соев сос. Вържете плика и го сложете в тавичка във фурната. Печете около час на 250 градуса /трябва да добие златист цвят/. Готовото пиле изсипете от плика и поднесете с картофено пюре.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар10 Март 2013
Az-gotvia .bg
Приготвих го без гъбите и зеленчуковия бульон, но също стана много крехко и вкусно.



Ако желаете, може да сложите линк към Печено пиле в плик с гъби, моркови и топено сирене


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама